IOT–sovellusalusta

Katso video

Fliq ominaisuudet

FliQ on modulaarinen sovellusportaali teollisen internetin päälle.
Se tarjoaa intuitiivisen visuaalisen käyttö liittymän tietojesi integroimiseen IoT-antureihin, kone isiin, ihmisiin ja prosesseihin yhdeksi yhtenäiseksi käyttö ympäristöksi.

Lue lisää ominaisuuksista klikkaamalla tästä

PILVIPALVELU

PILVIPALVELU

Pilvipalveluna toimitettuna FliQ tekee paikallisen varmuuskopioinnin tarpeettomaksi. Teolliset standardit täyttävät salausprotokollat varmistavat tietojen suojauksen. Tarvittaessa FliQ voidaan määrittää toimimaan myös asiakkaan omilla palvelimilla.

PAIKKA- JA KÄYTTÄJÄKOHTAISET TIEDOT

PAIKKA- JA KÄYTTÄJÄKOHTAISET TIEDOT

Ongelmien laatu ja sijainti ilmenevät yhdellä silmäyksellä, jolloin voit lähettää tarvittavilla työkaluilla varustetut oikeat henkilöt suoraan sinne missä heitä tarvitaan. Käyttäjäroolien ansiosta eri käyttäjät näkevät vain tarvitsemansa tiedot.

SISÄÄNRAKENNETTU JOUSTAVUUS

SISÄÄNRAKENNETTU JOUSTAVUUS

FliQ suunniteltiin vastaamaan suuryritysten tarpeisiin, mutta se mukautuu yhtä hyvin myös pienemmille yrityksille. Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, saat aina käyttöösi vain tarvitsemasi ominaisuudet.

HELPPOKÄYTTÖINEN ERI ALUSTOILLA

Palvelu toimii kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla.

HELPPOKÄYTTÖINEN ERI ALUSTOILLA

ASIAKKAIDEMME KOMMENTTEJA

  • Lean tuotannon hallinta/ Danfoss Vaasan Danfossilla FliQia käytetään tuotantotietojen seurantaan. Olemme ottaneet käyttöön myös FliQin Andon-hälytysjärjestelmän sekä logistiikkapyyntöjärjestelmän, jotka tehostavat tehtaan sisäistä viestintää ja säästävät huomattavasti aikaa vianetsinnässä ja sisäisessä logistiikassa. FliQ täydentää erinomaisesti soveltamaamme Lean-strategiaa. PRODUCTION EXELLENCE -TOIMINNON JOHTAJA
  • Aftersales Management/ NEK Ltd NEK Ltd. valmistaa kuorma-autoissa käytettäviä erikoisrakenteita. Myymme tuotteitamme eri puolilla Pohjoismaita toimiville suurimmille kuorma-autonvalmistajille. Huoltopalvelujen hallinta on hyvin vaativa prosessi. Huollamme tuotteitamme yhteistyössä useiden huoltokumppanien kanssa kaikkialla Pohjoismaissa. Tarvitsimme sovelluksen tuotteidemme määräaikais- ja takuuhuoltojen hallinnointia varten. FliQ on ollut tähän erinomainen ratkaisu. Pystymme nyt valvomaan jokaisen erikoisrakenteen huoltoa ja tarkkailemaan työnkulkua helposti ja reaaliajassa. Ulkopuoliset huoltokumppanimme käyttävät myös järjestelmää, ja he kirjaavat siihen jokaisen tuotteisiimme kohdistetun toimenpiteen. FliQ toteutti järjestelmään meille myös oman verkkokaupan, joten huoltokumppanimme pystyvät tilaamaan varaosia suoraan huoltopalvelujen hallintajärjestelmästä. Myös asiakkaamme voivat käyttää järjestelmää asiakasportaalin kautta, jolloin he voivat seurata ostamansa erikoisrakenteen huoltotyön etenemistä. Tapani koski/TOIMINNANJOHTAJA
  • Käyttö omaisuuden ja kunnossapidon hallinta/ Tähti piste Oy Tähtipiste Oy on Vaasan suurimpien teollisuusyritysten huoltokumppani. Meidän tehtävämme on varmistaa, että asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeät tuotantolinjat pysyvät toiminnassa. Siten autamme heitä parantamaan tuottavuuttaan. Pyrimme myös yhteistyössä löytämään jatkuvasti keinoja heidän toimintansa parantamiseksi. FliQ on tarjonnut meille aivan uudenlaisen työkalun, jolla voimme parantaa palvelujamme entisestään. FliQin asiakasportaalissa voimme avoimesti jakaa työnkulun prosesseihin liittyviä tärkeitä tietoja. FliQin toimintojen pohjalta olemme voineet luoda uusia liiketoimintamalleja ja tarjota asiakkaillemme laadukkaampia palveluja. FliQin käyttöönoton jälkeen asiakastyytyväisyytemme on parantunut huomattavasti ja myyntimme on kaksinkertaistunut. Veli-Jussi Koskela/TUOTEJOHTAJA

ASIAKKAITAMME

Menestyvät asiakkaamme käyttävät visualisoitua dataa tuotannon tehostamiseen, huoltotoimien suunnitteluun, laitteistovikojen ehkäisemiseen, yhteistyön tekemiseen ja tiedon jakamiseen. Otetaan datastasi hyöty irti, yhdessä!

54e4b1fe59e6fba82493981c_down_arrow. SVG

KYSYTTÄVÄÄ tai kommentteja?

Ota yhteyttä!

  • Tämä kenttä on validointia varten, ja se tulee jättää ennalleen.
Pyydä demo
Top